اخذ سیب سلامت با کم ترین هزینه : سیب سلامت همان طور که از نام و لوگوی آن مشخص است نماد اعتبار دهنده ای است که صرفا برای محصولات و مواد خوراکی که در ایران وجود دارد به کار می روند سیب سلامت در واقع نشان دهنده ی سلامت و اطمینان به کیفیت محصولات است.

اخذ سیب سلامت با کم ترین هزینه

سیب سلامت چیست؟

سیب میوه ای است که نماد سلامتی در فرهنگ مردم ایران محسوب می شود به همین دلیل زمانی که از سیب سلامت حرف می زنیم دقیقا از نشانی صحبت می شود که از طرف سازمان غذا و دارو می باشد.

البته درست است که محصولات باید برای داشتن سیب سلامت فاکتور هایی داشته باشند اما این نشان و داشتن سیب سلامت نباید شما را به اشتباه بیندازد، باید بدانید که اخذ سیب سلامت گواهی بر سالم و طبیعی بودن محصول نیست بلکه بازرسی های مرتبط صرفا جهت بهداشت و خطرناک نبودن محصول می باشد در نتیجه مشتری شما نمی تواند شکایتی مبنی بر اینکه محصول افزودنی دارد یا ضرر دارد داشته باشد.

سیب سلامت به چه محصولاتی تعلق می گیرد؟

سیب سلامت اصولا به تمام خوراکی ها باید تعلق بگیرد اما سیب سلامت مجوزی بسیار حساس است که داشتن این گواهی برای محصولات دلیلی بر کیفیت و سلامت بسیار بالای محصول است، در نتیجه این مجوزبنا به محصولات خوراکی با کیفیت با شروط زیر تعلق خواهد گرفت:

  • کلیه ی نکات و مواردی که از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شده است را به صورت کامل در نظر بگیرند.
  • پروانه ی ساخت و یا جواز کسب و کار داشته باشند.
  • مقدار کالری موجود در آن ماده ی خوراکی به حداقلی که امکان دارد رسیده باشد.
  • مقدار نمک مورد استفاده در آن به حداقل رسیده باشد.
  • تا جایی امکان دارد از مواد اولیه ی طبیعی در تولید آن استفاده شود.
  • مواد افزودنی شیمیایی مصنوعی در ان به کار نرود.
  • مواد خطرناک همچون اسید های چرب ترانس و غیره در آن وجود نداشته باشد.

مراحل اخذ سیب سلامت به شرح زیر است:

زمانی که درخواست سیب سلامت از طرف متقاضی مطرح می شود بعد از آن که کارگزاران رسیدگی کردند به درخواست متقاضی در ادامه سازمان نظارت بر محصولات غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه نیز رسیدگی های لازم را انجام می دهد.

پس از معین کردن کیفیت محصول را به کمیته ی کشوری می فرستند و در آنجا نیز به تخیص می پردازند.

اگر محصولی پس از طی کردن این مراحل و اخذ نشانه سیب سلامت  از صنایع تولیدی و سازمان بهداشت در واقع این نشان با ارزش نه تنها به اعتبار محصول می افزاید بلکه  یک گواهی نامه ی بین المللی و جهانی نیز می باشد. . .

دریافت مجوز سیب سلامت برای مشاغل خانگی

بر اساس قانون مجوز مشاغل خانگی در خواست کنندگان وکسانی که شرایط لازم برای اخذ مجوز سیب سلامت را دارند می توانند درخواست خود را برای گرفتن مجوز سیب سلامت برای مشاغل خانگی به جهاد کشاورزی منطقه ی خود بفرستند. ثبت شرکت

سپس جهاد کشاورزی از معاونت غذا و دارو دانشگاه استعلام می گیرد و معاونت غذا و دارو تقاضا را به امور بهداشت فرستاده و در این شرایط کاشناسان بهداشت محیط طبق دستورالعمل و مواردی که باید رعایت شود از مکانی که برای تولید خانگی در نظر گرفته شده است دیدن می کنند و در صورت بی نقص بودن و دارا بودن شرایط موجود پاسخ استعلام داده و ارسال می شود.

سیب سلامت با نشان سازمان غذا و دارو چه فرقی دارد؟

یک تفاوت عمده میان مجوز سیب سلامت و نشان سازمان غذا و دارو می باشد که به این صورت هر کدام را جداگانه توضیح می دهیم تا به تفاوت این دو پی ببرید:

  • مجوز سازمان غذا و دارو : به این معناست که برای تولید خود موفق به اخذ پروانه ی تولید شده اید.
  • مجوز سیب سلامت: اما این مجوز نشان دهنده ی این است که که نه تنها پروانه ی ساخت را دریافت کرده است موفق به کسب گواهی سلامت و ایمنی نیز شده اند.

اعتبار سیب سلامت چقدر است؟

سیب سلامت نیز مانند تمامی مجوز های دیگر دارای اعتباری مشخص می باشد، ابتدا اعتباری به مدت دوسال برای این موضوع در نظر گرفته شده است و بعد از آن اگر برای تمدید اقدام کنید باید تمام کالاها و محصولات مورد ارز یابی قرار گیرد تا پس از تایید سیب سلامت تمدید گردد.راه های گرفتن نشان سیب سلامت بهداشت

اشخاصی که قصد دارند (حقیقی و یا حقوقی ) سیب سلامت برای محصول خود بگیرند، می توان از دو طریق اقدام کرد:

اول اینکه خود شخص در خواست کننده برای اخذ سیب سلامت دریافت کند.

اما اگر خود متقاضیان به هر دلیلی نمی توانند اقدام کنند بهترین ایده آن است که از طریق تماس با شماره ی 43000056_021 و ارتباط با مشاورین موسسه ی حقوقی ثبت فردا و سپردن کار به کاردان با توجه به اینکه این موسسه بر آن است زبده ترین وکلا را برای امور شما در نظر بگیرد.

نحوه ی دریافت کد بهداشتی

  • در مرحله اول اخذ جواز تاسیس از سازمان جهاد کشاورزی یا وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت)
  • سپس در این مرحله گرفتن پروانه ی بهره برداری از جهاد یا صنایع که جواز تاسیس را از آنجا اخذ کرده اید.
  • گرفتن پروانه تاسیس و بهره برداری از وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو
  • شخصی را به عنوان مسئول فنی که شرایط و ضوابط لازم را داشته باشد.
  • ثبت برند و یا نام تجاری برای اخذ پروانه ی بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت..

سخن آخر

برای کلیه ی امور حقوقی هر مدیری نیاز به مشاوره ی دقیق و حساب شده دارد که علاوه بر اینکه  بتواند با آرامش به انجام امور تجاری خود بپردازد بلکه در اسرع وقت و با کم ترین هزینه با اعتماد به موسسه ی حقوقی ثبت فردا و تماس با

 

ثبت فردا در کنار شما

تماس باما